Home / Vacature service monteur haarden & kachels

  • Tom Wanders
  • 86 Views
  • 0 Comment
  • No tags

Wij zijn op zoek naar een service monteur voor het uitvoeren van service aan onze haarden en kachels.

Nordic Fire is een klein bedrijf met 14 medewerkers en ontwikkelt en verkoopt hout- en pelletkachels in Nederland en diverse landen binnen Europa. Door de sterke groei in de verkopen wordt de service-ondersteuning steeds belangrijker.
Ben jij handig, technisch onderlegd, hou je van afwisseling, en wil je aan de slag als servicemonteur? Dan zoeken we jou!

De werkzaamheden
Als servicemonteur heb je een breed scala aan diverse werkzaamheden. Deze veelzijdige werkzaamheden bestaan uit het verhelpen van storingen, het repareren van kachels en technische uitleg aan klanten. Je bent voornamelijk bezig met het uitvoeren van de werkzaamheden bij de klant op locatie. Meestal binnen Nederland, maar incidenteel kan dit ook in Duitsland of België nodig zijn, ter ondersteuning van onze dealers. Als servicemonteur krijg je de beschikking over een nette bedrijfsbus, telefoon en laptop.

Wat wordt er gevraagd?
Een jarenlange ervaring is niet persé noodzakelijk. Wel zoeken we een gemotiveerde en technisch onderlegde medewerker die plezier heeft in de werkzaamheden die hij of zij gaat uitvoeren. Daarnaast ben je bereid de kennis up-to-date te houden en hou je van orde en netheid na afloop van de werkzaamheden. Je bent bereid soms langer dan 8 uur te werken want een werkdag kan soms uitlopen. In overleg met de serviceplanning is hier flexibiliteit mogelijk. Natuurlijk beschik je over rijbewijs B en is enige kennis van de Duitse taal gewenst.
De kennis van de producten, de techniek en alle benodigde ervaring kan binnen ons bedrijf worden opgedaan. Hiervoor bieden we binnen ons bedrijf de nodige begeleiding voordat je werkelijk zelfstandig de klanten gaat bezoeken.
Na gebleken geschiktheid is er sprake van een vaste aanstelling.

Ben jij bereid om jezelf verder te ontwikkelen als servicemonteur in een hele leuke branche binnen een klein bedrijf? Dan kun je bij ons solliciteren.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wim Frieling of Tom Wanders op 0314-360880.

Nordic Fire bv
De Immenhorst 5
7041 KE ‘s-Heerenberg
Tel. 0314-360880
E-mail: info@nordicfire.nl
Website: www.nordicfire.nl

MEER INFORMATIE
GEREALISEERDE PROJECTEN