Home / Laatste nieuws

17
Jan
2019

Nieuwe strenge ECO-design regelgeving

Gisteren werd landelijk bekend gemaakt dat per 1 januari 2020 alleen nog maar kachels mogen worden verkocht die aan nieuwe milieu-normen voldoen. Hiermee is dus bepaald dat de nieuwe norm Ecodesign versneld wordt ingevoerd. De hout- en pelletkachels van Nordic Fire voldoen al aan deze nieuwe wetgeving.

Wij ondersteunen deze ontwikkeling: Niet alleen de uitstoot van fijnstof wordt daardoor veel minder, maar ook de overlast zal hierdoor sterk afnemen.

08
Jan
2019

Nieuw! Pelletkachel Torsby keramiek

Onze nieuwste aanwinst is de Torsby keramiek. Deze pelletkachel heeft door de fraai afgewerkte zijpanelen een unieke en stijlvolle uitstraling. Het hoogwaardige keramiek geeft deze kachel net wat extra’s. En niet alleen van buiten…

Meer informatie

 

03
Okt
2018

WIFI inregelen op uw pelletkachel

Nordic Fire heeft de informatie over het inregelen van de WIFI voor uw pelletkachel samengevat op één overzichtelijke pagina. Kijk hier voor meer informatie zodat u zelf uw pelletkachel kunt instellen.

Meer informatie

19
Jul
2018

5 jarige garantie regeling pelletkachels

Nordic Fire heeft de garantie regeling voor pelletkachels verder uitgebreid. Dit houdt in dat ipv 2 jaar de garantie verlengd is naar 5 jaar, in combinatie met een onderhoudscontract. U kunt deze nieuwe garantie regeling hier nalezen…

03
Feb
2017

Actieprijs pelletkachel Rossi 70

De Rossi 70 pelletkachel is nu verkrijgbaar voor de actieprijs van € 1860,- ipv de normale prijs van € 2280,- Deze prijs is geldig zolang de voorraad strekt.

Meer lezen…