Home / Informatie / CV houtkachels

 

Handige informatie voordat u uw CV haard aanschaft.

Ondermeer door de stijging van de gasprijs is men steeds meer op zoek naar alternatieve verwarmingsmogelijkheden. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden zoals de combinatie van zonnepanelen met een warmtepomp, maar dat is niet ideaal als uw woning niet uitermate goed geïsoleerd is. Want dan brengt dat alleen maar meer kosten met zich mee.

Een CV houtkachel of CV pelletkachel is daarvoor een ideaal alternatief. Men bespaart hiermee sterk op de kosten van de verwarming. Bovendien is een moderne kachel (welke voldoet aan ECOdesign 2022) in combinatie met de juiste brandstof ook nog eens milieuvriendelijk.

Een CV hout- of pelletkachel kunt u ideaal combineren met een gasgestookte CV ketel of warmtepomp, maar natuurlijk is het ook mogelijk om deze stand-alone te gebruiken. Een CV hout- of pelletkachel verwarmt middels de bestaande radiatoren of vloerverwarming niet alleen de woonkamer maar veel meer ruimtes in uw woning. Naast de gezellige warmte in de woonkamer geniet u dus van optimale warmte in de hele woning.

radiatorenMeer dan 70 Nordic Fire dealers!

Wist u dat Nordic Fire b.v. de grootste leverancier is van houtkachels met CV aansluiting in Nederland en Belgie? Nordic Fire beschikt over veel ervaring en kennis op dit gebied. Bovendien worden deze CV kachels altijd geïnstalleerd door meer dan 70 vakbekwame specialisten. Ook in uw regio!

Een Nordic Fire CV houtkachel onderscheidt zich vooral op technische punten, waardoor er een schonere en veel efficientere verbranding ontstaat en zodoende meer warmte in het CV systeem komt. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk wordt uw hele huis te verwarmen op hout. 

Het uitgebreide assortiment CV houtkachels en CV pelletkachels Kunt u hier bekijken!

Wenst u meer informatie?