Home / Informatie / CV houtkachels

Nordic Fire, houtkachels met CV aansluiting

Ondermeer door de stijging van de gasprijs is er bij de consument meer vraag naar alternatieve verwarmingsmogelijkheden. Er zijn natuurlijk vele alternatieven zoals zonnecollectoren, aardwarmte, maar ook de milieuvriendelijke oplossing, de houtkachel en pelletkachel met een CV aansluiting komt sterk in trek. Natuurlijk heeft dit laatste ook te maken met het feit dat er een steeds omvangrijker assortiment beschikbaar is dat eenvoudig gecombineerd kan worden met bestaande CV installaties. (Een CV houtkachel kunt u combineren met uw radiatoren of vloerverwarming) Bovendien brengt een dergelijke haard extra comfort omdat niet alleen de woonkamer maar veel meer ruimtes tegelijkertijd verwarmd kunnen worden.

radiatorenNordic Fire b.v. is de grootste leverancier van houtkachels met CV aansluiting in Nederland en Duitsland. Wij beschikken over veel ervaring en kennis op dit gebied. Bovendien worden deze CV houtkachels altijd geinstalleerd door vakbekwame specialisten.

Een Nordic Fire CV houtkachel onderscheidt zich vooral op technische punten, waardoor er een schonere en veel efficientere verbranding ontstaat en zodoende meer warmte in het CV systeem komt.

 

De voordelen van een Nordic Fire CV haard

 Meer informatie