Home / Inbouw pelletkachel

Op zoek naar een inbouw pelletkachel? Nordic Fire presenteert de nieuwste generatie inbouw pelletkachels. Deze zijn bijna niet meer te onderscheiden van een inbouw hout- of gashaard. De inbouw pelletkachel kan strak worden ingebouwd en eventueel ook gecombineerd worden met een stijlvolle schouw.

Vullen inbouw pelletkachel

Hoe vul je een inbouwpelletkachel? In het geval van de modellen van Nordic Fire kan dat aan via een vullade aan de zijkant of aan de bovenkant. De nieuwste modellen zoals de inbouw pelletkachel Sienna hebben een vulklep aan de zijkant. Hierdoor kan aan de voorzijde uitsluitend rekening worden gehouden met het mooiste zicht op het vuur. 

De Sienna is leverbaar met verschillende afwerkframes: een smalle sierlijst of een frameless (verdiepte) sierlijst. De inbouw pelletkachel Sienna kan aan de zijkant gevuld worden middels een handige vulklep. Deze kan optioneel worden meegeleverd.

Daarnaast levert Nordic Fire de Boxline. De inbouw pelletkachel Boxline heeft een vullade aan de voorkant die netjes is weggewerkt. Zowel de Sienna als de Boxline zijn in twee verschillende inbouwafmetingen verkrijgbaar.  

De Nordic Fire inbouw pelletkachels zijn voorzien van vele innovaties
Bij de aanschaf van een Nordic Fire pelletkachels bent u er zeker van dat u kiest voor de allerhoogste kwaliteit én beschikt u over alle innovaties. Hierdoor kiest u voor een hoog rendement, kunt u zuiniger stoken en niet te vergeten zijn de pelletkachels van Nordic Fire de stilste in zijn soort.

Sienna_thumb

Boxline_10_Nieuwesierlijsten_THUMB