Home / Barbecue

eerste test

 

Een leuk pakket voor uw klant!

Bij de aankoop van een Nordic Fire kachel kan uw klant, een gratis, geheel verzorgd barbecue pakket ontvangen voor 4 personen. Dit barbecue pakket, bestaande uit 4 verschillende keuzes, wordt bij de klant aan huis gebracht.

Wat willen we hiermee bereiken?

Het is de bedoeling dat we hiermee op een leuke manier aandacht genereren. Niet met korting, of andere acties maar gewoon op een positieve wijze. Het kost u helemaal niets, u hebt er geen omkijken naar, maar u krijgt wel een positieve uitstraling naar uw klant.

Belangrijk is dat deze leuke actie breed gedragen wordt. U kunt daarvoor de diverse banners op uw facebook pagina plaatsen. Daarnaast is er een A4 flyer beschikbaar die met een A4 staander in uw showroom kunt plaatsen.

Hoe ontvangt de klant zijn pakket?

De klant kan op onze website het bestelformulier invullen, waarna het pakket wordt gereserveerd. De actie wordt uitgevoerd door A-Z barbecue, die in heel Nederland het pakket naar wens verzorgd.
Het pakket is erg uitgebreid en inclusief salades, sauzen, broodjes én een gasbarbecue én bestek. Dit wordt op afspraak met de klant na gebruik weer afgehaald.

Unieke code nodig voor het bestellen

De klant heeft bij het bestellen een unieke code nodig. Deze code bevindt zich bij de levering van de kachel. Bij elke levering bevindt zich een voucher met unieke code. Op deze voucher staat aangegeven waar de klant zijn bestelling kan opgeven (www.nordicfire.nl/bbq)

Hoe lang is deze actie geldig?

Deze actie loopt nu tot en met 15 juli 2020. Zendingen tot en met 15 juli, worden voorzien van een voucher voor een barbecuepakket. De particuliere klant zelf kan tot en met eind augustus het pakket bestellen.

Extra aandacht voor u in uw showroom, op facebook en uw website

Om extra aandacht te verkrijgen hebben we diverse mogelijkheden voor u. Ten eerste is er een A4 standaard met reclame flyer beschikbaar voor uw showroom. Daarnaast zijn er verschillende banners samengesteld die u voor uw website en facebook pagina kunt gebruiken.

bbq_banner4   bbq_banner3   bbq_banner2  
Banner 1 – (download hier)   Banner 2 – (download hier)   Banner 3 – (download hier)  

Belangrijk is dat de banners naar de juiste pagina ‘gelinkt’ wordt, zodat de klanten op de goede pagina komen als ze op de actie of tekst klikken. Dit kan uw eigen website zijn, maar dit kan ook de Nordic Fire website zijn waar het gehele assortiment staat weergegeven.

Hebt u vragen of wensen?

Wilt u de A4 standaard voor uw showroom? Of wilt u ondersteuning bij het instellen van uw website of facebook pagina? Bel ons even op 0314-360880 en wij zullen u daarbij helpen.