Home / Assortiment / Torsby airplus

Pelletkachel Torsby airplus,  fraaie strakke haard met extra  warme lucht aansluiting voor een andere ruimte

De pelletkachel Torsby airplus beschikt aan de achterzijde over 1 aansluiting welke automatisch ingesteld kan worden middels een extra temperatuur sensor. Deze pelletkachel met keramiek bekleed kan meerdere ruimtes tegelijk verwarmen. De Torsby Airplus is volledig automatisch instelbaar qua tijd en temperatuur per ruimte. Dit kan via  de afstandsbediening die er standaard bij zit. Dankzij de naar wens in te schakelen ventilator is de pelletkachel geschikt voor zowel een kleine als grote ruimte. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Een ander voordeel is dat de assen continu worden na verbrand, waardoor de hoeveelheid rest-as sterk wordt gereduceerd. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster en ruime aslade ervoor dat u tot wel een maand kunt stoken.

Daarnaast heeft de Torsby Airplus o.a. de volgende innovaties

  • Niet hoorbare vijzelmotor:
    De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Torsby  airplus veel stiller dan gewone pelletkachels.
  • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging
    De Nordic Fire pelletkachel Torsby airplus  is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven reinigen.
  • Relax-functie
    De Relax-functie houdt in dat de ruimteventilator op de laagste stand gezet kan worden terwijl de kachel op vol vermogen brandt. Hierdoor houdt u een prachtig vuur, met erg weinig geluid van de ventilator.

Naast bovengenoemde zijn er veel meer innovaties welke uw Nordic Fire kachel onderscheidt van de rest. Lees hier over alle Nordic Fire innovaties…

Technische gegevens                                                                                              

   Nominaal regelbaar vermogen 2,5 – 8 kW
   Pelletverbruik 0,5 – 1,5 kg/h
   Rendement >90%
   Rookgasafvoer Ø 80 mm
   Aansluitmogelijkheid externe lucht Ø 50 mm
   Inhoud pellet reservoir 15 kg
   Brandduur 10 – 30 uur
   Maatvoering H x B x D 1024 x 502 x 564 mm
   Gewicht 140 kg
Autopilot_symbool Quickstart_symbool Volledigereiniging_symbool Airplus_symbool WIFI_TOUCH_symbool Doordraaiende_vijzelmotor_symbool Geluidsarm_symbool Mooier_vuur_symbool

De Torsby airplus zijpanelen zijn in de volgende kleuren leverbaar.

Pelletkachel Torsby staal vrijstaand links klein 1200x900

                       Zwart

Pelletkachel Torsby speksteen vrijstaand rechts klein 1200x900

                     Speksteen

 

A+