Home / Assortiment / Tjallmo

De pelletkachel Tjallmo de enige drie-zijdige kachel in zijn soort

De Tjallmo biedt alles. Compacte maatvoering, nog zuiniger in gebruik, stil en prachtig vormgegeven waarbij men vanaf elke zijde een perfect zicht heeft dankzij de grote zijruiten. 

De pelletkachel Tjallmo is geheel opgebouwd uit mooi en sterk vormgegeven gietijzer. In combinatie met de ronde voor- en zijruiten is de haard tot in de details perfect afgewerkt. Dankzij deze materialen én de hoge kwaliteitsonderdelen is de levensduur van de pelletkachel veel langer dan men gewend is bij een standaard pelletkachel.

De Tjallmo beschikt standaard over een traploze pellet-toevoer-motor (vijzelmotor). Daarnaast beschikt de ventilator over een relax-functie waardoor deze kachel heel erg stil is. Standaard wordt de kachel geleverd met een uitgebreide afstandbediening en bediening via de WIFI.

Niet veel ruimte nodig dankzij een bovenaansluiting

Naast de compacte maatvoering zorgt de extra bovenaansluiting ervoor dat er veel minder ruimte nodig is om de pelletkachel aan te sluiten op het rookkanaal. Hierdoor komt de pelletkachel veel beter tot zijn recht in uw woonkamer.

De Tjallmo beschikt over nog veel meer voordelen. Lees hier meer over de extra Nordic Fire innovaties…

 

Technische gegevens                                                                                              

   Nominaal regelbaar vermogen 2,5 – 7 kW
   Pelletverbruik 0,5 – 1,4 kg/h
   Rendement >90%
   Rookgasafvoer Ø 80 mm
   Aansluitmogelijkheid externe lucht Ø 50 mm
   Inhoud pellet reservoir 12 kg
   Brandduur 10 – 25 uur
   Maatvoering H x B x D 100x48x50 cm
   Gewicht 175 kg

De pelletkachel Tjallmo is dankzij de luchtdichte opbouw volledig geschikt om toe te passen passief- en sterk geïsoleerde woningen.

Autopilot_symbool Quickstart_symbool Volledigereiniging_symbool Mooier_vuur_symbool WIFI_TOUCH_symbool Doordraaiende_vijzelmotor_symbool Geluidsarm_symbool