Home / Assortiment / Sienna 7

De Sienna is een prachtige stijlvolle inbouwpelletkachel met een maximaal vuurbeeld. Bijna niet meer te onderscheiden van een inbouw hout- of gashaard. De inbouw pelletkachel kan strak worden ingebouwd en eventueel ook gecombineerd worden met een stijlvolle schouw.

De Sienna is leverbaar met verschillende afwerkframes: een smalle sierlijst of een frameless (verdiepte) sierlijst. De inbouw pelletkachel Sienna kan aan de zijkant gevuld worden middels een handige vulklep. Deze kan optioneel worden meegeleverd.

De inbouw pelletkachel is voorzien van 2 ventilatoren (luchtkanalen) die onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingesteld. De warmte kan middels de lucht kanalen in de ruimte zelf maar ook naar een andere ruimte worden verspreid. Waardoor het mogelijk is meerdere ruimtes te verwarmen.

De Nordic Fire pelletkachels zijn voorzien van vele innovaties
Bij de aanschaf van een Nordic Fire pelletkachels bent u er zeker van dat u kiest voor de allerhoogste kwaliteit én beschikt u over alle innovaties. Hierdoor kiest u voor een hoog rendement, kunt u zuiniger stoken en niet te vergeten zijn de pelletkachels van Nordic Fire de stilste in zijn soort.

    • Niet hoorbare vijzelmotor:
      De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Sienna veel stiller dan gewone pelletkachels.
    • Relax functie
      De convectie ventilator is naar wens lager in te schakelen middels de ‘relax-functie’. Ook als de kachel volop brandt is het mogelijk de convectieventilator op de laagste stand te zetten.
     Quickstart_symbool Relax_symbool WIFI_TOUCH_symbool Doordraaiende_vijzelmotor_symbool Geluidsarm_symbool Mooier_vuur_symbool

Naast bovengenoemde zijn er veel meer innovaties welke uw Nordic Fire kachel onderscheidt van de rest. Lees hier over alle Nordic Fire innovaties…

 

Siennametschouw_int

 

Technische gegevens

   Nominaal regelbaar vermogen 2,3 – 7,5 kW
   Pelletverbruik 0,6 – 1,9 kg/h
   Rendement 92,3 %
   Rookgasafvoer Ø 80 mm
   Aansluiting convectie uitgang (2x) Ø 100 mm
   Aansluitmogelijkheid externe lucht Ø 50 mm
   Inhoud pellet reservoir 27 kg
   Brandduur 12-45 uur
   Maatvoering H x B x D 102x66x54 cm
   Gewicht 175 kg

De WiFi module voor de inbouw pelletkachel Sienna is leverbaar vanaf september. Heeft u deze pelletkachel eerder aangeschaft? Dan kan de WiFi module op  een later moment alsnog worden geïnstalleerd: vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

Sienna1   Sienna2
Sierlijst met 3 cm
omgezette rand
  Sierlijst verdiept uitschuifbaar
van 2 t/m 5 cm

 

Sienna - inspectieluik+rooster