Home / Assortiment / Premium 80

De nieuwe Premium 80 met liftdeur is een aanvulling op ons programma. Deze kachel beschikt over de nieuwste technieken. Dat betekent onder andere dat de deur zich automatisch sluit, de kachel is uitgerust met de nieuwste warmtewisselaar en het stookrooster extra verdiept is tegen asuitval.

De Premium 80 is een ideale inbouwhaard welke grotendeels van de warmte afgeeft aan het CV systeem, waardoor de gehele woning gelijkmatig verwarmd kan worden. Deze CV haard is ideaal als ondersteuning in combinatie met uw bestaande CV ketel, radiatoren en vloerverwarming, maar kan ook als stand-alone systeem worden ingezet. Deze inbouwhaard is het allernieuwste op het gebied van CV houtkachels.

De Nordic Fire CV-inbouwhaarden frontmodellen beschikken standaard over een zwarte binnenbekleding, hierdoor komen de vlammen nog beter tot zijn recht!

Nordic Fire beschikt over alle toebehoren om uw CV haard op juiste wijze èn veilig aan te sluiten. Ook de combinatie met zonnecollectoren is goed mogelijk.
 
 
Technische gegevens:
     
Maximaal vermogen
21 kW
Nominaal vermogen 11 kW
Nominaal vermogen CV 7,6 kW
Nominaal vermogen naar woonkamer 3,4 kW
Rookgasafvoer boven
Doorsnede rookgasafvoer ø 180 mm
Externe luchttoevoer ø 150 mm
Rendement 82 %
Houtverbruik bij nominaal vermogen 3,1 Kg/h
Maatvoering H x B x D 1480x825x477 mm
Frontmaat H x B 504×795 mm
Gewicht 337 kg
Ruitenreinigingssysteem Ja
Max. systeemdruk 3 bar
Max. lengte houtblokken 50 cm
 

Nordic Fire, houtkachels met CV aansluiting

Nordic Fire is één van de grotere producenten van houtkachels met een CV aansluiting in Nederland en Duitsland. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis op dit gebied. Bovendien worden onze CV-houtkachels altijd geïnstalleerd door vakbekwame specialisten.

Een Nordic Fire CV-houtkachel onderscheidt zich vooral op technische punten, waardoor er een schonere en veel efficiëntere verbranding ontstaat en zodoende meer warmte in het CV systeem komt.

 

A+label
Download: Energielabel Premium 80