Home / Assortiment / Optimum 80

De nieuwe Optimum 80 met draaideur is een aanvulling op ons programma. Deze haard is uitgevoerd met een prachtige deur welke strak ingebouwd kan worden, zo krijgt u de modernste kachel in uw woning. De Optimum 80 is een ideale inbouwhaard welke grotendeels van de warmte afgeeft aan het CV systeem, waardoor de gehele woning gelijkmatig verwarmd kan worden. Deze CV haard is ideaal als ondersteuning in combinatie met uw bestaande CV ketel, radiatoren en vloerverwarming, maar kan ook als stand-alone systeem worden ingezet.

De Nordic Fire CV-inbouwhaarden frontmodellen beschikken standaard over een zwarte binnenbekleding, hierdoor komen de vlammen nog beter tot zijn recht!

Nordic Fire beschikt over alle toebehoren om uw CV haard op juiste wijze èn veilig aan te sluiten. Ook de combinatie met zonnecollectoren is goed mogelijk.
 
Technische gegevens:
     
Maximaal vermogen
21 kW
Nominaal vermogen 11 kW
Nominaal vermogen CV 7,6 kW
Nominaal vermogen naar woonkamer 3,4 kW
Rookgasafvoer boven
Doorsnede rookgasafvoer ø 180 mm
Externe luchttoevoer ø 150 mm
Rendement 82 %
Houtverbruik bij nominaal vermogen 3,1 Kg/h
Maatvoering H x B x D 1480x825x477 mm
Frontmaat H x B 504 x 795 mm
Gewicht 260 kg
Ruitenreinigingssysteem Ja
Max. systeemdruk 3 bar
Max. lengte houtblokken 55 cm
   

Nordic Fire, houtkachels met CV aansluiting

Nordic Fire is één van de grotere producenten van houtkachels met een CV aansluiting in Nederland en Duitsland. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis op dit gebied. Bovendien worden onze CV-houtkachels altijd geïnstalleerd door vakbekwame specialisten.

Een Nordic Fire CV-houtkachel onderscheidt zich vooral op technische punten, waardoor er een schonere en veel efficiëntere verbranding ontstaat en zodoende meer warmte in het CV systeem komt.

A+label
Download: Energielabel Optimum 80