Home / Assortiment / Ilvar 7 speksteen

De pelletkachel Ilvar 7 met speksteen

De Ilvar 7 is nu ook te verkrijgen met een speksteen aankleding. Dit speksteen straalt lang nadat de kachel is uitgeschakeld nog warmte uit.

De Ilvar 7 is de meest innovatieve pelletkachel welke op dit moment verkrijgbaar is: Veel zuiniger dankzij het Automatisch regulerende auto-pilot-system, veel stiller dankzij de traploze pellet-toevoer-motor en uitschakelbare ventilator. Daarnaast is de kans op verstoppingen niet meer aanwezig dankzij de vol-automatische-branderbak-reiniging.

De pelletkachel Ilvar 7 is aan de achterzijde of bovenzijde aan te sluiten. Door de bovenaansluiting is er nog minder ruimte nodig en kan deze strakker tegen de achterwand geplaatst worden.De pelletkachel is ook erg eenvoudig te bedienen, dankzij de overzichtelijke afstandbediening en uitgebreide (standaard!) Wifi app! Volledig instelbaar op temperatuur of middels de uitgebreide timerfunctie.

De Ilvar 7 beschikt over nog veel meer innovaties. Lees hier over alle Nordic Fire innovaties…

Technische gegevens                                                                                              

   Nominaal regelbaar vermogen 2,5 – 7 kW
   Pelletverbruik 0,5 – 1,4 kg/h
   Rendement >90%
   Rookgasafvoer Ø 80 mm
   Aansluitmogelijkheid externe lucht Ø 50 mm
   Inhoud pellet reservoir 15 kg
   Brandduur 10 – 30 uur
   Maatvoering H x B x D 1057 x 546 x 477 mm
   Gewicht 210 kg
Autopilot_symbool Quickstart_symbool Volledigereiniging_symbool Ventilatoronoff_symbool WIFI_TOUCH_symbool Doordraaiende_vijzelmotor_symbool Geluidsarm_symbool Mooier_vuur_symbool