Home / Assortiment / HRV Torsby

CV Pelletkachel HRV Torsby
De HRV Torsby cv pelletkachel is voorzien van een complete besturing, voor het aansluiten op uw bestaande cv-installatie, of om te combineren met een zonneboilersysteem. Nordic Fire heeft hiervoor diverse aansluitschema’s samengesteld.

De CV pelletkachel Torsby is voorzien van een handig display op de kachel en voorzien van een standaard WIFI. De uitgebreide en overzichtelijke software zorgt ervoor dat de pelletkachel volledig naar wens op tijd en temperatuur kan worden ingesteld.

Daarnaast heeft de HRV Torsby o.a. de volgende innovaties:

  • Stille vijzelmotor:
    De innovatieve vijzelmotor is zeer stil geworden. Hierdoor is de HRV Torsby veel stiller dan gewone pelletkachels.
  • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging
    De Nordic Fire pelletkachel HRV Torsby is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven reinigen.
  • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System
    Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.

Naast bovengenoemde zijn er veel meer innovaties welke uw Nordic Fire kachel onderscheidt van de rest. Lees hier over alle Nordic Fire innovaties…

 

Technische gegevens:
       
  Vermogen nominaal (min.-max.) 3,8 – 14,0 kW
  Afgifte C.V. systeem bij max. vermogen 3-12 kW
  Pelletverbruik (min.-max.) 1 – 3,2 kg/h
  Rendement 90 %
  Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
  Externe luchttoevoer mogelijkheid ø 50 mm
  Inhoud pellet reservoir 20 kg
  Brandduur (min.-max. in uren) 5 – 25 h
  Gewicht 180 kg
  Maatvoering H x B x D 1080-500-540 mm
  Ruitenreinigingssysteem Ja
  Houtblokken set mogelijkheid Nee
     
Autopilot_symbool Quickstart_symbool Volledigereiniging_symbool Ventilatoronoff_symbool Mooier_vuur_symbool Geluidsarm_symbool    

De HRV Torsby is met zwarte of speksteen zijpanelen leverbaar

 

A+label