Home / Assortiment / HRV Sienna

De HRV Sienna is een prachtige stijlvolle inbouwpelletkachel met aansluiting op de CV. Dankzij de dubbele beglazing geeft de HRV Sienna het grootste deel van de warmte af aan het CV systeem. Bijna niet meer te onderscheiden van een inbouw hout- of gashaard. De inbouw pelletkachel kan strak worden ingebouwd en eventueel ook gecombineerd worden met een stijlvolle schouw.

De HRV Sienna is leverbaar met verschillende afwerkframes: een smalle sierlijst of een frameless (verdiepte) sierlijst. De inbouw CV pelletkachel HRV Sienna kan aan de zijkant gevuld worden middels een handige vulklep. Deze kan optioneel worden meegeleverd.

De Nordic Fire pelletkachels zijn voorzien van vele innovaties
Bij de aanschaf van een Nordic Fire pelletkachels bent u er zeker van dat u kiest voor de allerhoogste kwaliteit én beschikt u over alle innovaties. Hierdoor kiest u voor een hoog rendement, kunt u zuiniger stoken en niet te vergeten zijn de pelletkachels van Nordic Fire de stilste in zijn soort.

    • Niet hoorbare vijzelmotor:
      De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Boxline 8 veel stiller dan gewone pelletkachels.
    • Relax functie
      De convectie ventilator is naar wens lager in te schakelen middels de ‘relax-functie’. Ook als de kachel volop brandt is het mogelijk de convectieventilator op de laagste stand te zetten.
  Autopilot_symbool   Quickstart_symbool Volledigereiniging_symbool Doordraaiende_vijzelmotor_symbool WIFI_TOUCH_symbool

Naast bovengenoemde zijn er veel meer innovaties welke uw Nordic Fire kachel onderscheidt van de rest. Lees hier over alle Nordic Fire innovaties…

Technische gegevens:

       
  Vermogen nominaal (min.-max.) 4,3 – 19,1 kW
  Afgifte C.V. systeem bij max. vermogen 3 – 14,6 kW
  Pelletverbruik (min.-max.) 1 – 3,2 kg/h
  Rendement 92 %
  Diameter rookgasafvoer ø 100 mm
  Externe luchttoevoer mogelijkheid ø 50 mm
  Inhoud pellet reservoir 40 kg
  Brandduur (min.-max. in uren) 8 – 40 h
  Gewicht 180 kg
  Maatvoering H x B x D 1457x903x643 mm
     
     
     

Siennametschouw_int