Home / Assortiment / Ultimate Wideview

De Ultimate Wideview heeft een prachtig vlammenspel van meer dan 40 cm breed!  De pelletkachel is in 2 uitvoeringen leverbaar. Met een singleframe voor een strakke inbouw of als standaardversie met luchtroosters.

Deze inbouw pelletkachel is één van de meest moderne pelletkachels van dit moment. De af te geven warmte van de pelletkachel is in 5 stappen instelbaar. De pelletkachel kan automatisch in- en uitschakelen aan de hand van een uitgebreide timerfunctie. Of aan de hand van de gewenste kamertemperatuur.

Technische gegevens:
    afstandbediening_touch 
Vermogen nominaal (min.-max.) 3,9 – 10,1 kW
Pelletverbruik (min.-max.) 0,8 – 2,1 kg/h
Rendement 87,7 %
Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Inhoud pelletreservoir 15 kg
Brandduur (min.-max. in uren) 8,6 – 25,7 h
Gewicht 165 kg
Maatvoering H x B x D 754x925x612 mm
Ruitenreinigingssysteem Ja
Houtblokken set mogelijkheid Ja
   
Ultimate wideview Slimline

Ultimate wideview Slimline

De ‘slimline’ uitvoering is strak ingebouwd. Deze is uitgevoerd zonder pellet-toevoer-rooster aan de bovenzijde en zonder rooster aan de onderzijde. Het vullen van pellets kan aan de zijkant of achterzijde middels een extra aan te leggen vulluik. De warme lucht wordt afgegeven via 2 warme lucht kanalen (rond 80 mm) die men naar de zijkant, achteren of zelfs andere ruimte kan laten leiden.
   
Ultimate wideview (standaard)

Ultimate wideview standaard frame

De standaard uitvoering is voorzien van een vullade aan de bovenzijde, waardoor men de pelletkachel eenvoudig kan vullen. Ook wordt de warmte via het rooster aan de bovenzijde naar voren uitgeblazen.

Video vlameffect – vermogen stand 5

 

A+label
Download: energielabel Ultimate Wideview