Home / Assortiment / Natura 9

De Natura 9  is in niets meer te vergelijken met de standaard pelletkachel. De kachel heeft een fantastisch ‘houtvuur’, is veel stiller dankzij de uitschakelbare ventilator en is perfect regelbaar middels een uitgebreide afstandsbediening.

Deze kachel heeft een volledig automatische reiniging, u kunt tot wel een maand stoken zonder de pelletkachel of aslade te hoeven legen. De branderbak kantelt zichzelf om te reinigen, hierdoor blijft de branderbak altijd schoon. Ook heeft de Natura 9  , door middel van een geheel nieuw verbrandingsprincipe, hoge rustige vlammen. Ook zorgt dit voor een hoger rendement. Omdat de lucht van boven wordt aangevoerd, in tegenstelling tot de standaard pelletkachel, is de verbranding schoner en effectiever.

De Natura 9 pelletkachel is ideaal in te zetten als bijverwarming in zowel kleine als grote ruimtes dankzij de volledig naar wens in- of uit te schakelen convectieventilator, hierdoor is de Natura 9 vrijwel volledig geluidsloos. Tevens wordt deze pelletkachel standaard met uitgebreide touch-afstandbediening geleverd. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen.

 

 
Technische gegevens:
    Afstanbediening TOUCH
Vermogen nominaal (min-max) 2,5 – 9 kW
Pelletverbruik (min-max) 0,5 – 1,5 kg/h
Rendement 94 %
Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid Ja, ø 50 mm
Inhoud pelletreservoir 20 kg
Brandduur (min-max in uren) 10,5 – 40h
Gewicht 150 kg
Maatvoering H x B x D 1080-460-520 mm
Ruitenreinigingssysteem Ja
Houtblokkenset mogelijkheid Ja
 

 

 
 

Verkrijgbaar in

 
Natura 9 - houtkachel pelletkachel Natura 9 - houtkachel pelletkachel
                      Zwart                           Wit
Pelletkachel Natura 9 brons  
                   Brons