Home / Assortiment / Natura wide

De Natura Wide  is in niets meer te vergelijken met de standaard pelletkachel. Deze nieuwe kachel is fluisterstil, heeft een fantastisch ‘houtvuur’ en is perfect regelbaar middels een uitgebreide afstandsbediening.

Deze kachel heeft, door middel van een geheel nieuw verbrandingsprincipe, hoge rustige vlammen. Dit zorgt ook voor een hoger rendement. Omdat de lucht van boven wordt aangevoerd, in tegenstelling tot de standaard pelletkachel, is de verbranding schoner en effectiever. Ook heeft de Natura Wide een volledig automatische reiniging, u kunt tot wel een maand stoken zonder de pelletkachel of aslade te hoeven legen. De branderbak kantelt zichzelf om te reinigen, hierdoor blijft de branderbak altijd schoon.

De Natura Wide pelletkachel is ideaal in te zetten als bijverwarming in zowel kleine als grote ruimtes dankzij de volledig naar wens in- of uit te schakelen convectieventilator, dit zorgt er ook voor dat de Natura Wide vrijwel volledig geluidsloos is. Tevens wordt deze pelletkachel standaard met uitgebreide touch-afstandbediening geleverd. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen.

 

 
Technische gegevens:
Afstanbediening TOUCH
Vermogen nominaal (min-max) 3 – 10 kW
Pelletverbruik (min-max) 0,7 – 2,1 kg/h
Rendement 94 %
Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid Ja, ø 50 mm
Inhoud pelletreservoir 19 kg
Brandduur (min-max in uren) 9,0 – 27,0h
Gewicht 210 kg
Maatvoering H x B x D 1030-768-440 mm
Ruitenreinigingssysteem Ja
Houtblokkenset mogelijkheid Nee
 

Verkrijgbaar in

Natura wide - houtkachel pelletkachel Natura wide - houtkachel pelletkachel

Nordic Fire pelletkachels,
Milieuvriendelijk, kostenbesparend, comfortabel en eenvoudig in gebruik

A+label
Download: energielabel Natura Wide